Välkommen till All Cars

Bilservice, däckhotell och försäljning

 • Vilka är vi

  Vi är 2 bröder som tillsammans driver en bilverkstad i Linköping. Vi finns ca 5 minuters gångväg från Linköpings resecentrum. Våra goda kunskaper inom branschen medför trygghet för dig som kund.

 • Vår historia

  Vi har under vårt tak många års samlad erfarenhet av fordonsteknik . Vi har med höga ambitioner och glädje att kunna hjälpa våra kunder med bil problem som uppstår.

 • Verkstad

  Vår verkstad är en auktoriserad MECA bilverkstad, vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder förmånliga fördelar, bland annat upp till 24 månader räntefri avbetalning, upp till 5 års garanti på reservdelar och assistans försäkring i samband med service.

  Då vi har goda kunskaper och utrustning till de flesta bilmodellerna på marknaden, har vi som mål att alltid göra dig som kund nöjd efter ett besök hos oss. Vi utför bland annat; Bilservice, bromsbyte, diagnos, AC reparationer, AC Service, kamremsbyte, framvagnsinställning, fyrhjulsinställningar, dragkroks montering, däck byten, däckhotell, avancerade felsökningar och monteringar av motorvärmare.

  Vi utför alltid service och reparationer enligt biltillverkarens rekommendationer, vilket medför att din nybilsgaranti fortsätter att gälla även efter att du gjort en bilservice hos oss.

  Kontakta oss för en offert

 • ATV/Fyrhjulingar

  I våra lokaler finns 24 Fritid som är återförsäljare för Sveriges största fyrhjulingsmärken CF Moto och SMC. Fyrhjulingarna går att framföra lika bra i skogen som på vägen. Besök hemsidan 24fritid.se för mer info.